Fortsatt turbulens i italienska telekomjätten

Telecom Italias vice ordförande Giuseppe Recchi ska enligt källor till Reuters ha gett upp sina operativa befogenheter. Det är det senaste tecknet på turbulens inom koncernen som har bytt vd två gånger de senaste två åren, skriver nyhetsbyrån.

Recchi var fram tills i somras ordförande men ersattes då av Arnaud de Puyfontaine, franska mediajätten Vivendis vd. Vivendi är största ägare i Telecom Italia med 24 procent av aktierna.

Det är oklart om Recchi tänker sitta kvar i styrelsen eller inte. Enligt vissa uppgifter tänker han lämna för nya utmaningar och det ska inte ha något med Vivendi att göra.

Du har väl inte missat DiTV – Sveriges nya ekonomi-tv-kanal?


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?