Annons

Fortsatt snabb ökning av döda i Iran

Ytterligare 97 människor har avlidit i Iran efter att ha smittats med det nya coronaviruset, meddelar landets hälsodepartement.

Foto:Vahid Salemi

Det innebär att totalt 611 människor nu dött i utbrottet samtidigt som antalet smittade ökat till 12.729.

Iran är efter Italien det land som har flest bekräftade fall utanför Kina. Smittan har även drabbat flera politiker och andra befattningshavare i landet, varav några avlidit.

Militären har satts in för att se till så att gator och andra offentliga platser runt om i Iran töms på folk och ska också bistå i arbetet med att identifiera misstänkt smittade.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?