Annons

Fortsatt förlust för Index Pharma

First North-listade Index Pharma, som fokuserar på immunologiska sjukdomar med stora behov av nya behandlingsalternativ, redovisar ett rörelseresultat om -15,6 miljoner kronor under det andra kvartalet 2020 (-17,7).

Resultatet efter skatt uppgick till -15,6 miljoner kronor (-17,7), motsvarande -0:17 kronor per aktie (-0:26).

Kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick till -32,8 miljoner kronor (-13,6).

”Vårt fokus ligger fortsatt på förberedelserna av fas 3-programmet med cobitolimod i ulcerös kolit /…/ Vi arbetar vidare på att färdigställa fas 3-designen med tillhörande finansiering. Avhängigt utvecklingen av covid-19-pandemin planerar vi att starta studien under andra kvartalet 2021”, skriver vd Peter Zerhouni i delårsrapporten.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?