Annons

Fortnox: Ny aktieförsäljning från den avgående ordföranden

Fortnox avgående styrelseordförande Torbjörn Gunnarsson har sålt ytterligare 13.060 aktier i affärssystemföretaget, som är listat på NGM Nordic MTF.

Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Till snittkurs om 48,19 kronor per aktie inbringade försäljningen som skedde den 21 februari 629.000 kronor.

Han har därmed rapporterat in försäljning av 190.000 aktier under innevarande månad vilket givit en total försäljningslikvid på över 9 miljoner kronor.

Enligt bolagets hemsida hade han, tillsammans med närstående, ett innehav på 210.000 aktier i mitten av januari. I januari meddelade bolaget att Torbjörn Gunnarsson avböjt omval inför årsstämman den 21 mars.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?