Annons

Förstklassigt i skuggan av ellyxbilen

Detta år är inget vanligt bilår i den tydliga brytningstid vi befinner oss i. Under vilket ”vanligt” år som helst hade lanseringen av en ny C-klass stått högst på Mercedes agenda. Den senaste generationen har dock fått stå i skuggan av till exempel ellyxbilen EQS.

IMPONERANDE RÄCKVIDD. Nya -Mercedes C-klass har en räckvidd på upp till tio mil och lämpar sig därmed för den som långpendlar till jobbet. Interiört är C-klass mer påkostad än den tidigare ver-sionen. Framför allt är den större och -rymligare.
IMPONERANDE RÄCKVIDD. Nya -Mercedes C-klass har en räckvidd på upp till tio mil och lämpar sig därmed för den som långpendlar till jobbet. Interiört är C-klass mer påkostad än den tidigare ver-sionen. Framför allt är den större och -rymligare.Foto:Mercedes-Benz AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars & Vans, Mercedes-Benz AG - Global Commun

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera