Annons

Förlusten växte för Scout Gaming

Scout Gaming, som är verksamt inom det som kallas "daily fantasy sports", redovisar ett nettoresultat för det fjärde kvartalet 2017 på minus 11,4 miljoner kronor (minus 8,5). Resultatet per aktie var minus 1,18 kronor.

Intäkterna sjönk till 1,1 miljoner kronor (2,3), varav nettoomsättningen minskade till 0,8 miljoner kronor (1,1).

Rörelseresultatet uppgick till minus 12,8 miljoner kronor (minus 7,5). I kvartalet ingick extraordinära kostnader relaterat till listningen av bolagets aktier på Nasdaq First North om cirka 6 miljoner kronor, varav 4,8 miljoner kronor belastade resultatet.

År 2018 kommer för Scout Gaming primärt att handla om att teckna nya avtal och driftsätta dessa.

"Bolaget gör bedömningen att det finns affärer mot prioriterade kundgrupper som är nära förestående", uppger vd Andreas Ternström som samtidigt poängterar att Scout Gaming kommer från låga nivåer och att bolaget internt har respekt för att en etablering av en ny spelvertikal i Europa tar tid.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?