Annons

Förlusten ökar för Lightlab

First North-bolaget Lightlab, som utvecklar ljus med fokus på UV-rening, redovisade en rörelseförlust på 4,5 miljoner kronor i det fjärde kvartalet 2017, vilket var en försämring jämfört med -3,7 miljoner som var utfallet i motsvarande period året innan.

Rörelseresultat före av- och nedskrivningar uppgick till -2,2 miljoner kronor (-1,7).

Omsättningen under kvartalet blev 5.000 kronor (0).

"Bolagets verksamhet har under andra halvan av 2017 och inledningen av 2018 utvecklats positivt och har dominerats av aktiviteter kopplade till provserieleveranser och utvärderingsprojekt av våra UV-chip samt av aktiviteter för att stödja Arklite i deras etablering av en volymproduktionslina för UV-rörlampor baserade på Lightlabs teknik", skriver vd Johan Tingsborg. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?