Annons

Fordonsindustrin växlar upp – men osäkert om efterfrågan finns

Den europeiska fordonsindustrins kraftsamling för att återstarta produktionen i coronakrisens spår ser ut att bli en framgång. Men efterfrågan bortom befintlig orderbok är osäker.

”Nu handlar det om att få ut de bilar vi har sålt för att få in de pengar som vi så väl behöver”, säger Scanias presschef Hans-Åke Danielsson.

Volvo Cars monteringsfabrik i Torslanda i Göteborg.
Volvo Cars monteringsfabrik i Torslanda i Göteborg.Foto:Thomas Johansson/TT
Foto:Thomas Johansson/TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera