Hoppa till innehållet

Annons

Fördel Erdogan inför andra omgången

Recep Tayyip Erdogan säkrade ett oväntat högt stöd i söndagens presidentval och har nu övertaget inför nästa valomgång. 

”Vi hade hoppats att det här valet skulle bli en bra nyhet för tillväxtmarknader men så blev det uppenbarligen inte”, säger Timothy Ash, seniorstrateg på RBC Bluebay. 

Recep Tayyip Erdogan ser ut att ha dragit det längsta strået i den första omgången av det turkiska presidentvalet, menar experter som Di talat med.
Recep Tayyip Erdogan ser ut att ha dragit det längsta strået i den första omgången av det turkiska presidentvalet, menar experter som Di talat med.Foto:Emrah Gurel

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera