Annons

Follicum ökade förlusten

Follicum redovisar för årets tredje kvartal ett resultat efter finansiella poster på -6,6 miljoner kronor (-5,6). Resultatet per aktie uppgick till -0:10 kronor (-0:08).

Bolaget saknade intäkter (0).

Follicum skriver i rapporten att bolaget, efter den nyemission som gjordes efter rapportperiodens utgång, nu har säkrat tillräckliga medel för att dels slutföra den pågående kliniska fas 2-studien av FOL-005 i patienter, dels för att ta diabetesprojektet vidare mot start av kliniska prövningar.

”Med en stärkt finansiell position får vi dessutom ett bättre förhandlingsläge i potentiella partnerdiskussioner med större läkemedelsföretag som kan bistå oss i att ta våra projekt vidare mot marknaden”, skriver vd Jan Alenfall i rapporten.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?