ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Följ rapportfloden med Di TV:s extrasändningar

  • Anna Ekelund och Jesper Norberg intervjuar experter och företagsledare som ger sin syn på rapporterna och nyhetsläget.

I veckan drar rapportfloden i gång med full styrka.

Di TV sätter därför in extrasändningar på torsdags- och fredagsmorgonen.

På torsdagen är det dags för en rad storbolag att visa korten för marknaden. Många väntar med spänning inför framför allt Ericssons rapport för att få svar på om vd:n Börje Ekholm fortfarande har vind i seglen. Ericssons aktiekurs har lyft efter de senaste två rapporterna och enligt en tidigare sammanställning som Di gjort så överväger köprekommendationerna.

Andra storbolag som rapporterar på torsdagsmorgonen är bland annat Com Hem, Tele 2, Fabege, Duni och Axis (se faktaruta).

Från kl 7.20 på torsdagen och kl 7.00 på fredagen rivstartar därför Di TV, som är ett samarbete mellan Dagens industri och Expressen TV, dagen med Rapportmorgon och fortsätter därefter med Börsmorgon fram till kl 9.25.

Jesper Norberg och Anna Ekelund intervjuar experter och företagsledare som ger sin syn på rapporterna och nyhetsläget. 

I Rapportmorgon på torsdagen medverkar bland andra Börje Ekholm, Ericssons vd, och Tele2:s vd. Di:s Ulf Petersson och Philip Wendt, förvaltare Aktie-Ansvar, gästar också studion. 

Missa inte heller att spana in Börsmorgon strax efter kl 9 då finansmannen Christer Gardell, grundare till aktivistfonden Cevian, kommer till studion.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies