ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS
Valet 2018

Följ partiledardebatten här

Ikväll klockan 20.00 ställs partiledarna mot väggen i Di:s och Expressens stora tv-satsning inför valet. Debatten sänds direkt här på Di.se och blir den första stora drabbningen bland partiledarna efter sommaren.

Följ uppsnacket redan från klockan 18.00

Klockan 18.30 börjar partiledarna att anlända till studion i Göteborg där debatten ska hållas. Dessförinnan intervjuas flera experter som förklarar hur det politiska läget ser mindre än en månad kvar till valet. 

Mellan klockan 20 och 22 hålls debatten som leds av Di:s Anna Ekelund och Expressens Niklas Svensson och efteråt väntas eftersnack. 

”De tre områden som vi på Di ställer i strålkastarljuset är skatterna, vinster i välfärden och hållbarhetsfrågorna. Jag hoppas och räknar med att vi ska få se en riktig debatt ikväll till exempel om välfärdsvinsterna. En debatt som går djupare än de förväntade populistiska slogans som många av partiledarna lätt kastar fram", säger Di:s chefredaktör Peter Fellman.

Di TV och Expressen TV sänder direkt men även Di:s reportrar kommer att liverapportera i text.

Du följer debatten här på Di.se och i våra appar. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer