Annons

Följ den stora fastighetskonferensen på Di TV

På tisdagen samlas politiker, börs-vd:ar och fastighetstoppar i Göteborg för mängder av seminarier om fastigheter, samhällsbyggnad och politik på Business Arena Göteborg.

Di TV är på plats och sänder flera gånger under dagen.

PÅ PLATS. Di TV sänder från Business Arena Göteborg med bland annat Hans Wallenstam, vd för Wallenstam AB, Lottie Knutson, styrelseproffs och Ilija Batljan, vd för Samhällsbyggnadsbolaget.
PÅ PLATS. Di TV sänder från Business Arena Göteborg med bland annat Hans Wallenstam, vd för Wallenstam AB, Lottie Knutson, styrelseproffs och Ilija Batljan, vd för Samhällsbyggnadsbolaget.Foto:Jesper Frisk, Oskar Omne och Jonas Eng

Göteborg växer snabbt. Inte minst inför stadens 400-årsfirande är byggaktiviteterna i full gång, men även efter jubileet finns omfattande planer kring bland annat nya bostadsområden. Därför är det nog ingen slump att Business Arena Göteborg lockar makthavarna till sig. Mikael Damberg kommer till exempel att inledningstala kring hur ett frodigt och innovativt näringsliv säkerställs.

Di TV kommer på tisdagen att ha en egen scen på plats på Svenska Mässan i Göteborg att sända ifrån. Trender som påverkar fastighetsmarknaden kommer att vara det stora temat.

”Det är ett stort event. Politiker, vd:ar och alla möjliga människor från fastighetsbranschen dyker upp, alla är intressanta att intervjua”, säger Jon Åsberg, som är programledare på Di TV.

Sändningarna kommer inte enbart att handla om fastigheter. Politik är ett annat hett ämne som ska avhandlas. PM Nilsson, politisk redaktör på Dagens industri, och valforskaren Sören Holmberg, professor vid Göteborgs universitet, kommer till exempel att delta i ett samtal på scen om vilka förutsättningarna är för att bilda en regering efter valet.

Andra profiler som kommer att synas i rutan är Hifabs vd Patrik Schelin och den tidigare politikern Ilija Batljan, som numera är vd för Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, som nyligen sålde en skolfastighet i Norge för nästan en halv miljard kronor.

”Sedan kommer även lite branschpersonligheter som Lottie Knutson och Olof Manner. Det blir ett ganska varierat program med både makro och politik, vid sidan om fastigheter”, säger Jon Åsberg.

Lottie Knutson blev ett bekant namn när hon efter tsunamin i Thailand hanterade Fritidsresors kommunikation. Numera sitter hon i styrelsen för kända bolag som Cloetta och Scandic. Olof Manner är analyschef på Swedbank.

Sändningarna kommer att ske i pauserna mellan seminarierna. Den första startar klockan 10.30 och håller på i 30 minuter. Vid lunchtid är det en längre sändning från 12.30 till 13.25. Den sista sändningen startar klockan 14.30.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?