Annons

Fly från vintern – Di listar 26 distansparadis med supervisum

Distansarbetet öppnar upp för ett smörgåsbord av möjligheter. Varför sitta vid köksbordet när du kan ansluta till mötet från Karibien? Här är länderna som hårdprofilerar sig i konkurrensen om de nya distansarbetarna.
Di guidar dig till till de hetaste destinationerna och går igenom allt om förmånerna, villkoren, avgifterna och kraven.

Sedan Barbados lanserade ett visum för distansarbetare förra sommaren, har allt fler länder spottat ur sig nya visumupplägg för att få anställda med flexibla jobbvillkor att packa väskorna.
Sedan Barbados lanserade ett visum för distansarbetare förra sommaren, har allt fler länder spottat ur sig nya visumupplägg för att få anställda med flexibla jobbvillkor att packa väskorna.Foto:Colourbox/TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera