Annons

Fluicell: Nettoresultatet blev minus 3,7 mkr i första kvartalet

Bioprintbolaget Fluicell redovisar ett nettoresultat om -3,7 miljoner kronor (-4,1) för det första kvartalet 2020.

Nettoomsättningen uppgick till 1,3 miljoner kronor (0,8).  

Kassaflödet från den löpande verksamheten blev -5,4 miljoner kronor (-4,9). De likvida medlen vid periodens slut var 9,1 miljoner. 

”Vi är inne i en expansiv period och vi anser fortsatt att vi kommer att nå försäljningsmålen eftersom vi ser en markant ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster”, skriver bolagets vd Victoire Viannay.

Enligt bolaget kommer Fluicell inte påverkas mycket av covid-19.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?