Annons

Flowscape minskar rörelseresultatet

Flowscape Technology, som levererar så kallade WPE-system för att optimera arbete i kontorslandskap, redovisar en nettoomsättning på 8,5 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2021 (8,5).

Rörelseresultatet blev -4,9 miljoner kronor (-4,3).

Kassaflödet uppgick till -1,6 miljoner kronor (0,6).

Kassan vid periodens utgång var 9,1 miljoner kronor (15,0).

Flowscapes vd Peter Reigo skriver att bolaget ser en stark koppling mellan efterfrågan av bolagets lösningar och hur mycket samhället öppnat upp efter pandemin. Under senaste tiden har förfrågningarna ökat främst från Sverige, Norge och USA, enligt vd.

”I Sverige och Norge har företagen åter öppnat sina kontor men många stora företag planerar för en återgång till kontoren först i början på 2022. I USA är det stora skillnader mellan delstaterna, men generellt ligger de några månader efter Sverige”, skriver Peter Reigo. 

Att kassaflödet blev negativt under kvartalet berodde främst på att en större kund lagt om sina finansiella rutiner och missade att betala fakturor i tid, uppger Peter Reigo. 

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera