First North-bolagets intäkter: 0 kronor

First North-listade Hemcheck redovisar en förlust om 1,5 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017, vilket gör att resultat efter finansiella poster för helåret blev minus 5,4 miljoner kronor (minus 2,4).

Det framgår av bokslutskommunikén.

Rörelsens intäkter uppgick till 0 kronor (11.075) fjärde kvartalet och 10.000 kronor (28.425) under helåret.

"2018 blir spännande. Det är året då vi kommer att få se Hemcheck transformeras från renodlat forsknings- och utvecklingsbolag till en marknadsaktör med kommersiellt gångbara produkter", kommenterar vd Annelie Brolinson.

Du har väl inte missat DiTV – Sveriges nya ekonomi-tv-kanal?


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?