First North-bolaget Nepa lyfter omsättningen

Webbundersökningsbolaget Nepa, som är listat på First North, redovisar ett nettoresultat om 0,6 miljoner kronor (3,1) i det fjärde kvartalet 2016.

För helåret redovisades en nettoförlust om 1,0 miljoner kronor (+2,1), framgår av bolagets bokslut för 2016.

Undersökningsföretagets nettoomsättning ökade 25,3 procent till 55,2 miljoner i det fjärde kvartalet. Helårets omsättningsökning summerade till 19,4 procent och omsättningen landade därmed på 184 miljoner kronor.

"2016 kännetecknades av fyra kvartal med stadigt växande nettoomsättning", skriver vd Fredrik Östgren som säger att fjärde kvartalets tillväxttakt låg över förväntan.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?