Annons

Finnair utökar antalet flygningar till Ryssland

Finnair kommer från den 10 april att utöka antalet avgångar till Moskva och S:t Petersburg. Satsningen är tänkt att göra det smidigare för affärsresenärer från norra och västra Sverige att ta sig till Ryssland via Helsingfors.

"Satsningen är ett led i att stärka flygförbindelserna mellan Ryssland och Finnairs europeiska, amerikanska och asiatiska destinationer", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Framöver kommer antalet avgångar mellan Helsingfors och Moskva att dubblas till två dagliga flyg. Genom ett samarbete med Aeroflot Russian Airlines kommer dessutom två dagliga returflygningar till Helsingfors ske.

Finnair kommer något senare, den 23 april, utöka med ytterligare sex flygningar per vecka mellan Helsingfors och S:t Petersburg.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?