Fingerprint Cards kortlösning klarade säkerhetstest i Kina

Fingerprint Cards mjukvaruplattform för betalningar och sensormodulen T-Shape har klarat av tester som utförts av Bank Card Test Center, en oberoende leverantör av testtjänster i Kina. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

”Detta är ett viktigt steg för oss på vägen att möjliggöra säkra och bekväma betalningar för konsumenter runt om i världen och för att göra det enklare för korttillverkare i Kina att integrera vår överlägsna biometriska lösning. Vi är glada över att vi har klarat av det viktigaste prestandatestet när vi närmar oss nästa steg för en bredare kommersiell utrullning av biometriska betalkort”, säger Thomas Rex som ansvarar för Business Line Smartcards på Fingerprint Cards FING B +3,62% Dagens utveckling .


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?