Finansprofilernas shoppingklubb når vinst

Campadre, som grundats av näringslivsprofiler som Pelle Törnberg och Torsten Jansson, har uppvisat hög tillväxt under senare år vilket resulterat i att bolaget nu visar vinst. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Under 2017 ökade försäljningen med 40 procent jämfört med föregående år till 200 miljoner kronor. Det underliggande rörelseresultatet visade en vinst på 4 miljoner kronor under samma period. 

"Under de senaste åren har vi riktat våra insatser mot att bygga en väl fungerande och skalbar infrastruktur för e-handel. Det börjar nu ge resultat i form av kraftigt ökad försäljning och en tillströmning av nya kunder" säger Stefan von Stein, vd på Campadre, i en kommentar. 

Bolaget säljer exklusiva varumärken till reducerade priser på sajterna member.com och campadre.com i en medlemsbaserad miljö. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?