ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Fem lyxlägenheter i Stockholm sålda till samma person

  • Foto: Tenjin Visual

För tre år sedan stod det lyxiga bostadsprojektet färdigt. 

Nu har de sista lägenheterna i Continental Apartments vid centralstationen i Stockholm sålts, skriver Fastighetsvärlden. 

Statliga bostadsbolaget Jernhusen och byggkoncernen Strabag färdigställde 19 lyxlägenheter mitt emot centralstationen i Stockholm 2016. Men det har varit en segdragen säljprocess. 

De sista fem lägenheterna köptes i slutet av förra året av samma person, rapporterar Fastighetsvärlden. Bostäderna omfattar tillsammans 600 kvadratmeter och ägaren planerar, enligt tidningen, att hyra ut dem.

Vad priset landade på är dock okänt.  

”Vad gäller prisnivån är det inget vi kommenterar då det är ett avtal med köparen. Alla lägenheter är nu sålda och vi är nöjda med affären” skriver Cecilia Granath, pressansvarig på Jernhusen, i ett mejl till Fastighetsvärlden.

Förutom lägenheterna består Continental Apartments av en pendelstation och ett hotell. Toppvåningen såldes 2015 för 104,5 miljoner kronor vilket gav ett kvadratmeterpris på 250.000 kronor. Det kan jämföras med det genomsnittliga kvadratmeterpriset för bostadsrätter i Stockholm som i dag ligger på 68.000 kronor. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer