1515
Annons

Fastighetsbolaget "mellandagsrear" ut nyproduktioner

Söker du ny bostad kan det i jul vara ett bra tips att leta under mellandagarna. 

Fastighetsbolaget Well Fastigheter rear ut sina nyproduktioner och tar samtidigt hand om delar av ditt lån. 

Arkivbild: Nybygge i Stockholm.
Arkivbild: Nybygge i Stockholm.Foto:TT

När fastighetsbolaget Well Fastigheter säljstartar sitt bostadsprojekt Urban Park i Veddesta utanför Stockholm börjar de med en "mellandagsrea", där bostadsrätterna annonseras ut med 18,5 procents rabatt, skriver nyhetssajten Stockholm Direkt.  

Well Fastigheter introducerar även ett nytt koncept där bostadsrättsföreningen tar en större del av bostadslånet, som är bundet på 20 år. För köparen innebär det en låg insats, men en hög månadsavgift. En nyproducerad trea i området kostar 595.000 kronor och har en månadsavgift på 11.995 kronor. 

Köparen måste ha en bruttoinkomst på minst tre gånger månadsavgiften och tanken är att avgiften successivt ska minska för köparen allteftersom föreningen amorterar på lånet. 

Än så länge är det inte klart hur många lägenheter som planeras, men enligt ett pressmeddelande som Stockholm Direkt har tagit del av kan det bli upp till 1.000 bostäder. 

“Vi låter de boende välja vilken lägenhetstyp de är intresserade av innan vi ritar klart fastigheten”, skriver Sofia Elfsson da Costa, försäljningschef på Well Fastigheter i ett mejl till Stockholm Direkt.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?