Hoppa till innehållet

Annons

Familjen fast i karantän på Kreta – ”måste ta ett stort eget ansvar”

Olivia Schell och hennes familj har blivit satta i karantän på Kreta efter att 6-åriga sonen testats positivt för covid-19 på flygplatsen. 

Familjen hade bokat en all-inclusive-resa för 60.000 kronor och lagt till en extra reseförsäkring via TUI. Men skyddet är litet om du hamnar i karantän.

”Det finns inga försäkringsbolag som har karantänsskydd. Man måste ta ett stort eget ansvar”, säger Anna-Karin Baltzari Danfors, chef för Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Olivia Schell och hennes 6-årige son. Sonen testades positivt vid flygplatsen på Kreta och familjen är nu satt i karantän.
Olivia Schell och hennes 6-årige son. Sonen testades positivt vid flygplatsen på Kreta och familjen är nu satt i karantän.Foto:TT och Privat

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera