1515

Falun första stoppet för årets Gasellturné

I dag startar årets Gasellturné i Falun.

Det är dags för den första av höstens åtta prisutdelningar där Dagens industri korar de snabbast växande företagen runt om i landet.

Foto:Ulf Palm/ TT

Först ut att belönas i årets Gaselltävling, den nittonde upplagan, är de snabbast växande företagen i Dalarnas och Gävleborgs län. I kväll får vinnarna ta emot pris på Kulturföreningen Magasinet i Falun. Gästtalar gör Ann Burgaz, ägare och vd för The Wineagency, Rickard Lyko, grundare och vd för Lyko.se, samt förra årets Supergasell Jan Lindblom, vd för Byggprojekt i Dalarna.

Gasellturnén går sedan vidare i oktober och november. Nytt stopp för i år är Karlstad där priserna till Gasellvinnarna i Örebro, Värmlands och Västmanlands län delas ut den 7 november. Bland gästtalarna finns Monica Lindstedt, grundare av Hemfrid. Höstens Gasellfester bjuder också på talare som exempelvis Kristina Lindhe, grundare av Lexington, på Gasellfesten i Jönköping, Efva Attling, grundare av Efva Attling Stockholm, i Göteborg och Emma Wiklund, grundare av Emma S, vid prisutdelningen i Malmö.

Gasellhösten avslutas som traditionen bjuder i Stockholm, där vinnarna i Stockholms och Uppsala län får pris i Konserthuset den 4 december. Då koras även Supergasellen, Sveriges snabbast växande företag.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?