Fälttester i mål för Powercell

Powercells har tillsammans med partners under 2016 avslutat tre projekt där bränslecellssystemet Powerpac prövats i fälttester.

Projekten ska under första kvartalet 2017 konsolideras och utvärderas "i skenet av den tekniska utveckling som pågår i företaget". Det framgår av ett pressmeddelande.

Ett av projekten, där Powerpac utvärderades av Vodafone i Sydafrika, har inte kunnat testas fullt ut som tänkt. Detta på grund av svårigheter att bedriva fälttester på distans.

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?