Facebooks marknadschef lämnar

Facebooks marknadschef Gary Briggs har meddelat att han tänker lämna den sociala nätverksjätten.

Beskedet kom på hans egna profilsida på Facebook FB +2,44% Dagens utveckling med förklaringen att han framöver ska jobba med en del rådgivning. Han uppgav sig även vilja ta upp styrelsearbete och hjälpa Demokraterna vinna nästa mellanårs- och presidentval.

Gary Briggs hämtades in från Google 2013 och kommer att vara kvar på Facebook för att hjälpa till med att hitta en ersättare.

Vad gäller rådgivning har han redan en sådan roll hos ett antal bolag, däribland finansstartupen Lending Club och mikrobryggeriet Lagunitas. Detta framgår av hans profilsida på Linkedin.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?