Annons

Expression Biotech vill bredda verksamheten

Expression Biotech hade en omsättning på 2 miljoner kronor under det tredje kvartalet (1,4). Rörelseresultatet uppgick till -3,2 miljoner (-2,8).

Expression håller en hög takt i utvecklingen av sina egna projekt samt i arbetet med att etablera och bredda verksamheten i det nya samriskbolaget Adaptvac.

"Det innebär att vi har en mycket gynnsam position, men det är samtidigt finansiellt utmanande att som ett växande bolag kunna fullfölja de värdefulla möjligheter som nu materialiseras. För närvarande utvärderar vi därför olika alternativ för att accelerera utvecklingen och därmed utnyttja vår position på ett optimalt sätt", heter det i delårsrapporten.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?