Annons

Experten: Tre egenskaper gav Trump segern

Onsdagen den 9:e november hände något som många inte hade räknat med. Donald Trump blir vald till USA:s nya president. Det som till en början ansågs omöjligt hade nu plötsligt blivit möjligt. Hur gick det till?

Bild:AP/Di

 "Om du tittar på MMA-fighters, boxare och olympier så uppvisar de ofta likartade egenskaper som Donald Trump. Det krävs något utöver det vanliga för att lyckas nå mål utöver det vanliga", berättar Olof Röhlander som är mental tränare, inspirationsföreläsare och författare. 

Det finns flera förklaringar till Trumps framgångar. Olof Röhlander har analyserat presidentkandidatens karaktärsdrag för att förstå hans framgång bättre. Han har skrivit en rad böcker om hur viktig den mentala styrkan är för att vinna ny mark både karriärmässigt och i privatlivet. 

"Jag är själv ingen Trump-supporter, men det är intressant att analysera och försöka bryta ner hans framgångsrecept för att kunna få en bättre helhetsbild av vad som hände i det amerikanska presidentvalet". 

Se videon ovan där Olof Röhlander berättar mer om vilka tre egenskaper som bidrog till Donald Trumps segertåg mot Vita Huset."

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?