Annons

Experten efter Fed: ”Man ska sitta med mycket börs nu”

Stockholmsbörsen rusar på torsdagen efter Fed-beskedet och en rad starka rapporter. Men börsen har mer att ge, säger Erik Pensers kapitalförvaltningschef Jonas Thulin, som passar på att ge en känga åt alla börspessimister. 

”Det är kardinalfel att missa den här studsen.”

Börsproffset pekar också ut bolagen som kommer att gynnas av Fed-beskedet, och tre aktier att köpa nu. 

Kapitalförvaltningschefen Jonas Thulin (till höger) ser att onsdagens Fed-besked var ytterligare ett steg i en mer duvaktig kommunikation. Till höger syns en aktiemäklare på New York-börsen.
Kapitalförvaltningschefen Jonas Thulin (till höger) ser att onsdagens Fed-besked var ytterligare ett steg i en mer duvaktig kommunikation. Till höger syns en aktiemäklare på New York-börsen.Foto:Bloomberg/Mostphotos/press

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera