Annons

Esen Esports ökar intäkterna

E-sportföretaget Esen Esports ökade under årets tredje kvartal 1,3 miljoner kronor, från 0,2 miljoner motsvarande period i fjol. Rörelseresultatet minskade samtidigt till -0,8 miljoner kronor (-0,3).

Det framgår av bolagets delårsrapport.

Under det gångna kvartalet, den 26 oktober, har Esen Esports listats på Aktietorget. Vd Joakim Stenberg lyfter i sitt vd-ord fram att bolaget slutit flera "långsiktigt strategiska" avtal under perioden. Bland annat har Esen Esports knutit ett samarbete med Svenska E-sportföreningen om sändningsrättigheter till kvalen till världsmästerskapen i e-sport.

Under 2018 är bolagets mål, enligt Joakim Stenberg, att arrangera King of Nordic i de tre största spelen inom e-sport: CS: GO, LOL och Dota 2.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?