Annons

Ericsson utökar wifi-samarbete med Cisco

Ericsson och Cisco utvidgar sitt samarbete med varandra till att även omfatta wifi-lösningar.

Det skriver Bloomberg News baserat på ett uttalande från Nordamerika-chefen Rima Qureshi.

"Genom att addera wifi-lösningar till partnerskapen kommer våra kunder att kunna erbjuda förstklassig wifi i sina nätverk i kombination med vår ledande 3GPP-portfölj och serviceorganisation", säger hon.

Ericsson och Cisco aviserade sitt partnerskap i november 2015. Ericsson sade då att samarbetet, som då uppgavs omfatta nätverksteknologi, förväntades rendera 1 miljard dollar i merförsäljning 2018. Framför allt skulle detta ske genom en utvidgad adresserbar marknad inom professionella tjänster, mjukvara och återförsäljning av Cisco-produkter.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?