Annons

Entreprenörerna om sina största misstag

Karriärsmässan Handelsdagarna 2020 såg en rad intressanta gäster och flera av dem passerade mässans TV-soffa. Hör Voiss vd Fredrik Hjelm och Volatis grundare Patrick Wahlén om de största misstagen i deras entreprenöriella liv. Och hur det har stärkt dem i deras karriärer. 

Linnéa Kornehed berättar om Enrides resa mot självkörande kommersiella fordon och Hemfrids grundare Monica Lindstedt om kulturens betydelse för företagande.

Sean George på Strukturinvest talar om livet som hedgefondförvaltare med avstamp i dagens virusoro och hur en sådan händelse påverkar beslutsprocesser.

Intervjuerna genomfördes på Handelshögskolans karriärsmässa i slutet av januari 2020. Intervjuare är förstaårsstudenten Ludvig Hartler och teamet ingick även Ludwig Åberg och Anna Serner.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?