Annons

Eniro fortsätter förhandla med bolagets långivare

Det krisdrabbade sök- och annonsbolaget Eniro fortsätter förhandla med bolagets långivare.

Det skriver bolaget i rapporten för det fjärde kvartalet.

"Fram till nu har ingen överenskommelse träffats. Stand still-avtalet, som ingicks i december 2016, löper ut vid utgången av februari 2017", skriver Eniro.

Eniro meddelade i mitten av december att bolaget kommit överens med bolagets långivare som innebär en respit vad gäller amorteringar och undantag från vissa nyckeltalsvillkor på bolagets banklån, det så kallade stand-still-avtalet.

"2017 blir ett mycket spännande år. Vi förväntar oss att få till ett nytt avtal med bankerna och hantera de finansiella utmaningarna för att med full kraft kunna lägga energi på att vända intäktsströmmarna", skriver Eniros vd Örjan Frid i bokslutskommunikén.

Av rapporten framgår vidare att styrelsen föreslår att årsstämman ska besluta att ingen utdelning ska betalas ut, varken på stam- eller preferensaktier.

 Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?