1515
Annons

Engångsposter tynger Midway

Konglomeratet Midway redovisar ett resultat efter skatt på -42 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017 (-27). Resultatet per aktie uppgick till -1:71 kronor (-1:22).

I resultatet ingår engångsposter på 47 miljoner kronor för åtgärder i Haki.

Rörelseresultatet uppgick till -45 miljoner kronor (-24). Förändringen beror på affärsområdet Teknik samt nedskrivningar och reserveringar för Haki, vilket kommunicerades till marknaden den 16 januari.

Det justerade rörelseresultatet, 2 miljoner kronor (15), är lägre som en följd av att omstruktureringen i koncernen är mer omfattande än vad som tidigare prognosticerats.

Nettoomsättningen uppgick till 380 miljoner kronor (436).

Bonnesens försvar: ”Uppdrag granskning” hade fel

Efter år av tystnad ska Birgitte Bonnesen nu göra upp – inte bara med åklagarna, utan även med Finansinspektionen, Stockholmsbörsen och Swedbank.

Det är inte hon som vilselett marknaden, utan SVT:s ”Uppdrag granskning” som vilselett alla andra, hävdar den tidigare bankchefen.

Birgitte Bonnesen anländer till Stockholms tingsrätt.
Birgitte Bonnesen anländer till Stockholms tingsrätt.Foto:Oscar Olsson

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera