Annons

Engångsnedskrivning påverkade Tangiamo Touchs resultat

First North-listade Tangiamo Touch redovisar ett rörelseresultat på -19,4 miljoner kronor (-4,9) för det fjärde kvartalet 2019.

I resultatet ingår en engångsnedskrivning om 10,6 miljoner kronor av balanserad utveckling av tidigare generationer system. 

”Med detta utrensat och nästa generation system färdigutvecklat ser kommande år betydligt ljusare ut med hänsyn till det intresse vi ser från kunder och distributörer”, skriver bolagets vd Linh Thai i rapporten.

Nettoomsättningen uppgick till 0,6 miljoner kronor (2,3).

Kassaflöde från den löpande verksamheten låg på -5,1 miljoner kronor.

Tangiamo Touch utvecklar elektroniska spelbord baserat på teknik som gör det möjligt för flera personer att samtidigt använda en pekskärm.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?