ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Endomines föreslår Ingmar Haga till ny ordförande

STOCKHOLM (Direkt) Endomines valberedning föreslår att Ingmar Haga väljs in till styrelsen och även tar över ordförandeposten vid kommande årsstämma.

 

Förutom Ingmar Haga föreslås Thomas Hoyer till ny styrelseledamot. 

Ann Zetterberg Littorin har meddelat valberedningen att hon inte står till förfogande för omval. 

Ingmar Haga, har gedigen ledningserfarenhet från gruvindustrin, senast som vd för Agnico Eagle Mines Europe. Han har även haft flera ledande befattningar hos Dragon Mining samt Outokumpu. Han är för närvarande styrelsemedlem i guldgruvsbolaget Auriant Mining och har även förtroendeuppdrag inom flera gruvindustri relaterade kommittéer och organisationer. 

Thomas Hoyer var vd för ferrokromproducenten Afarak Group till 2013 och har därefter haft ledande befattningar inom internationella gruvutvecklingsprojekt. Sedan 2017 har han jobbat som vd för Latitude 66 Cobalt, ett finskt-australiskt utvecklingsbolag verksamt med koboltfyndigheter i norra Finland. Han är även styrelseledamot i Gaia samt det AIM-listade gruvutvecklingsbolaget Red Leopard Holdings. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer