ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS
De utsatta företagarna

En ödesfråga för näringslivet

”De har slitit av oss passerkort och glasögon, tagit tag i skjortkragar. Någon har fått en smäll. Folk kommer in och äter helt obehindrat ur salladsbaren och från brödavdelningen.”

Det här är en vardagsbild från Willys i Märsta utanför Stockholm. Situationen för landets företagare har förändrats drastiskt. Känslan av rättsosäkerhet har förstärkts och beskrivs nu av näringslivet som en ödesfråga för vårt land.

Nyligen konstaterade företagsledare i en Di/Ipsos-undersökning att satsningar på polis och rättsväsende måste prioriteras före skattesänkningar.

Dagens industri startar i dag serien ”De utsatta företagarna”. Genom granskningen vill vi belysa verkligheten med den växande brottsligheten som också slår mot landets företagare.

Ska vi skapa ett välmående samhälle med ett blomstrande näringsliv, måste fundament som polis och rättsväsende vara på plats.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer