Eltel: Negativ ebita-effekt av dansk järnvägsförsäljning

Eltel har nu slutfört försäljningen av sin danska järnvägsverksamhet.

Den slutliga transaktionen kommer att ha en negativ ebita-effekt uppskattad till 3,4 miljoner danska kronor under fjärde kvartalet 2017 och en negativ kassaflödespåverkan på 18 miljoner danska kronor som förväntas inträffa under första kvartalet 2018.

När bolaget aviserade affären i slutet av december 2017 var bedömningen att den negativa ebita-effekten under fjärde kvartalet skulle bli 7,7 miljoner danska kronor.

Du har väl inte missat DiTV – Sveriges nya ekonomi-tv-kanal?


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?