Annons

Elgiganten lanserar nytt butikskoncept

Elektronikkedjan Elgiganten satsar på stadskärnor och gallerior med ett nytt koncept som kombinerar varuhus med mobilbutik, skriver nyhetssajten Market.

Bild:Jesper Frisk

”Det blir en hybrid som fyller glappet mellan våra nuvarande format, ett komplement som kommer att stärka Elgigantens närvaro i stadskärnor och gallerior”.

Så beskriver Elgigantens vd Niclas Eriksson den nya affärsidén, för nyhetssajten Market. Elektronikkedjan har i dagsläget två butikskoncept redan på plats, dels de stora varuhusen, dels de små Elgiganten Phonehouse-enheterna. Med den nya hybriden hoppas hemelektronikkedjan locka en bredare publik. Butiker har redan öppnats på prov på två orter och om de får fina betyg kommer fler att vara på plats inom de närmare åren.

”Det här är en viktig satsning för oss”, säger Niclas Eriksson till Market.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?