Annons

Efter succéåret – här är förvaltarens nya guldkorn: ”Tar en ordentlig position”

Förvaltaren Anders Wrights småbolagsfond hade en nästan 100 procentig uppgång under fjolåret. I år har det sett tuffare ut för innehaven inom teknik och tillväxt – men på senare tid har fonden knappat in rejält. 

Anders Wright ser tecken på att marknaden börjar få nytt förtroende för sektorn och lyfter några bolag som halkat efter. En mindre börsdebutant har samtidigt plockats in i fonden och blivit ett av de större innehaven.

”Det är roligt att kunna sticka ut hakan och ta en ordentlig position innan de stora fonderna tycker att det här är intressant.”

Förvaltaren Anders Wright, Consensus.
Förvaltaren Anders Wright, Consensus.Foto:Pressbild; Mostphotos

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera