Annons

Eco Wave Power minskade förlusten

Eco Wave Power, som utvecklat en teknik för landbaserad vågenergi, redovisar ett resultat om -2,8 miljoner kronor för det andra kvartalet (-3,7). Bolaget hade inga intäkter.

Likvida medel uppgick till 99 miljoner kronor (6,7) vid halvårsskiftet. Kassaflödet från den löpande verksamheten minskade till -4,7 miljoner kronor (-3,6), primärt som en följd av betalning av rörelseskulder.

Bolaget har i respons till coronapandemin infört en åtgärdsplan för att säkerställa medarbetares säkerhet och operativa förutsättningar.

”Även om vårt företag har ett tillfredställande kapital och ekonomiska resurser är konsekvenserna av coronaviruset fortfarande svårt att greppa och mycket tyder på att det kan bli en lång process. För att säkerställa vår långsiktiga finansiella situation har vi genomlyst våra kostnader vilket har resulterat i kostnadsbesparingar under kvartalet”, skriver vd Inna Braverman i rapporten.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?