Annons

Ebay börjar sälja produkter från Afrika

Ebay har öppnat en sektion på sin hemsida där amerikaner kan shoppa produkter från sex afrikanska länder, skriver Techcrunch.

Mall for Africa Store erbjuder produkter inom kategorier som mode, konst, juveler och kläder. Ebay gör satsningen tillsammans med Mallforafrica.com som är ansvariga för att välja ut säljarna och hanterar betalningarna på egna plattformen.

De två företagen har ett liknande samarbete på plats sedan förra året fast i omvänd riktning. Då handlade det om att göra amerikanska säljares produkter tillgängliga i Afrika med hjälp av samma plattform.

Ansvarig för leveranserna är transportjätten DHL.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?