Eatgood får order i Storbritannien

Eatgood Sweden har fått en order från en ny kedja i England med inriktning på pommes frites i shoppingcenter. Ordern avser Eatgoods Lightfry och processtekniken Air Fry.

Kedjan öppnar sin första anläggning i månadsskiftet februari/mars och har tecknat avtal med tre shoppingcenter.

Affären innebär även order på ventilationshuvar samt bord för installation av Lightfry enheter ovan på varandra. Varje outlet kommer ha minst två Lightfry-enheter för matproduktion. Ordervärdet är totalt av mindre karaktär initialt, heter det.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?