Annons

Dyrköpta droppar – törsten är stor efter vatten på flaska

Vatten på flaska fortsätter att flöda i världen trots ohållbara transporter och växande berg av plast. Men ett svenskt företag, med finansprofiler som Anders Böös och Carl Douglas i bakgrunden, tror sig ha lösningen.

Nordaqs vd Johanna Mattsson och storägaren Carl Douglas tar den svenska vattenfiltreringstekniken ut i världen. ”Poängen är att vattnet smakar likadant var du än konsumerar det i världen”, säger Johanna Mattsson. Carl Douglas har för egen del installerat tekniken hemma på Rydboholms gård utanför Stockholm.
Nordaqs vd Johanna Mattsson och storägaren Carl Douglas tar den svenska vattenfiltreringstekniken ut i världen. ”Poängen är att vattnet smakar likadant var du än konsumerar det i världen”, säger Johanna Mattsson. Carl Douglas har för egen del installerat tekniken hemma på Rydboholms gård utanför Stockholm.Foto:Oscar Olsson

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera