Annons

Drömgränsen spräckt – nu har vi 100.000 prenumeranter

Dagens industri passerar i dag drömgränsen på 100.000 prenumeranter.

Dagens Industri passerade på tisdagen drömgränsen 100.000 prenumeranter. Det firades med livemusik och bakelser.
Dagens Industri passerade på tisdagen drömgränsen 100.000 prenumeranter. Det firades med livemusik och bakelser.Foto:Joey Abrait
Foto:Joey Abrait
Foto:Joey Abrait

”Vi har jobbat hårt för att nå 100.000 prenumeranter under 2020. Nu lyckas vi nå målet redan i början av mars, vilket är oerhört glädjande”, säger Dagens industris chefredaktör Peter Fellman.

Med livemusik och bakelser till alla medarbetare inom Bonnier News (där bland annat Dagens Nyheter och Expressen ingår) som kom till jobbet på tidningshuset på Gjörwellsgatan i Stockholm på tisdagen firade Dagens industri att vi passerat 100.000 prenumeranter.

Det är en viktig milstolpe i det arbete som inleddes för drygt tre år sedan med att få antalet digitala prenumerationer att växa samtidigt som antalet pappersprenumerationer ska hållas intakt.

”För tre år sedan hade vi omkring 5.000 digitala prenumeranter. I dag har vi över 60.000 prenumeranter. Det här är en mycket stark utveckling som vi gläds mycket över”, säger Peter Fellman.

Dagens industri har de senaste tre åren prioriterat att vara den snabbaste nyhetsförmedlaren om börs och näringsliv och samtidigt ge prenumeranterna exklusivt innehåll i form av avslöjanden, granskningar, serier, fördjupad analys och rådgivande journalistik.

Under de senaste veckorna har Dagens industri sett en kraftig tillväxt av läsare och under marknadskaoset på måndagen nådde läsningen 6,7 miljoner sidvisningar, den starkaste dagen någonsin för Dagens industris digitala läsning. 

”Målet om 100.000 prenumeranter kändes långt borta för något år sedan, men hela företaget har kämpat stenhårt mot det här målet”, säger Martin Mellgren, chef läsarintäkter Di-gruppen och blickar framåt:

”I och med att vi nådde 100.000 tidigare än planerat så har vi inte hunnit sätta det nya målet ännu, men vi ska sätta oss och göra en analys av det nu. Personligen tippar jag på att det blir runt 130.000 prenumeranter någon gång under 2022.”


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?