1515
Annons

Diös presenterar emissionsvillkor

Diös meddelar villkoren i den företrädesemission om cirka 1,85 miljarder kronor som tidigare aviserats i samband med förvärvet av fastighetsbestånd från Castellum.

Aktieägare i Diös äger företrädesrätt att teckna fyra nya aktier för fem befintliga aktier och teckningskursen har fastställts till 31 kronor per ny aktie.

Aktieägare som väljer att inte delta i företrädesemissionen kommer att få sin ägarandel utspädd med högst cirka 44 procent, men har möjlighet att helt eller delvis kompensera sig för utspädningseffekten genom att sälja sina teckningsrätter.

Företrädesemissionen är fullt garanterad genom teckningsåtaganden från befintliga aktieägare om cirka 36 procent och, för det belopp som aktieägare inte lämnat teckningsåtaganden, genom emissionsgarantier.

Teckning av nya aktier ska ske under tiden från och med den 9 januari 2017 till och med den 23 januari 2017. En eventuell förlängning av teckningsperioden kommer att offentliggöras av Diös genom pressmeddelande senast den 23 januari 2017.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?