Annons

Dimma försenar flyg

Kraftig dimma har ställt till det rejält för flygresenärer som planerat att flyga till eller från Bromma flygplats i Stockholm under morgonen.

Flygplatsen fick av säkerhetsskäl gå ner i turtrafik under cirka tre timmar då dimman gjorde sikten dålig vid start och landning.

Vid halv tio-tiden gjorde vädergudarna det möjligt att återuppta full trafik igen, men resenärer kan räkna med förseningar under större delen av dagen.

"Upp mot 50 rörelser (avgångar och ankommande plan) har påverkats. Det ger följdförseningar och några inställda turer", säger Ulf Wallin, presskommunikatör vid Swedavia.

Han rekommenderar resenärer att ta kontakt med det resebolag eller flygbolag där resan bokats för att få information om eventuella

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?