1515

Diagnostikbolagets varningsbrev från FDA är stängt

Diagnostikbolaget Boule Diagnostics dotterbolag Boule Medical får grönt ljus efter det varningsbrev som bolaget mottog från amerikanska FDA i oktober 2018, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Därmed har varningsbrevet stängts.

I oktober 2018 fick Boule Diagnostics BOUL +1,1% Dagens utveckling dotterbolag Boule Medical ett varningsbrev från amerikanska Food and Drug Administration, FDA. Bolagets skrev då att frågan hade högsta prioritet i företaget och att bolaget till fullo avser samarbeta med FDA för att åtgärda problemen och att efterleva alla relevanta FDA-regler.

Nu har FDA slutfört sin utvärdering av företagets korrigerande åtgärder. I brevet anger myndigheten att, baserat på deras utvärdering, Boule har adresserat överträdelserna enligt varningsbrevet. I och med detta har varningsbrevet stängts. FDA skriver även att de förväntar sig att Boule fortsätter att upprätthålla regelefterlevnad.

 


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?