Annons

Diadroms preliminära rörelseresultat uppgår till 1,4-1,5 Mkr

Diadrom, en leverantör av produkter och tjänster inom diagnostik av Autotech, gör bedömningen att rörelseresultatet för det tredje kvartalet 2021 kommer att uppgå till mellan 1,4 och 1,5 miljoner kronor, jämfört med nollresultat motsvarande period 2020.

Det framgår av ett pressmeddelande. 

”Det högre resultatet förklaras av en fortsatt stark efterfrågan, vilket lett till en gynnsam kombination av högre beläggning och lönsammare projekt än förväntat under kvartalet”, skriver bolaget. 

Diadrom påpekar samtidigt att detta ska jämföras med läget för motsvarande period 2020, då bolaget var drabbat av stora konsultneddragningar hos kund på grund av den pågående covid-19-pandemin som resulterat i en global avmattning inom fordonsindustrin.

Alla siffror är preliminära och kommer att fastställas i Diadroms delårsrapport för perioden juli–september 2021, som publiceras den 29 oktober 2021. 

Innehåll från 3 VännerAnnons

3 Vänners Glass: ”Vi tackar som varmast och smälter som glass i solsken”

2022 lider mot sitt slut och 3 Vänners Glass ser med stolthet tillbaka på hur bolaget har lyckats befästa en stark position på den svenska glassmarknaden, så även i Finland. Nu blickar 3 Vänners Glass mot 2023 med stor tillförsikt. 

– Inget av detta vore möjligt utan alla hundratusentals vänner som funnit vår glass. Att folk så ofta utrycker att glassen smakar som i barndomen är den finaste komplimang vi kan få. Recepten är enkla men ack så sällsynta, glass utan tillsatser, gjorda på endast äkta råvaror och rikligt av dem och ingen som helst tillsatt luft, detta verkar vara grunden i vår framgång, säger Matias Ristiniemi, en av grundarna till 3 Vänners Glass. 

Han fortsätter med att framhäva hur bolagets framgång till stor del beror på deras samarbetspartners, såsom ICA COOP, Hemköp, 7-Eleven och Foodora. 

– Utan våra partners skulle inget vara möjligt. Vi är också glada över att vår senaste partner, Mathem, valde oss som årets leverantör/nykomling, finare utmärkelse kunde vi aldrig drömma om. 

Matias tar tillfället i akt att tipsa om 3 Vänners julnyheter: Pepparkaksglassar fyllda med hemmagjord och ljuvlig pepparkaksdeg – en personlig favorit. 

– De finns både som bägare och som strutglass. Nu hoppas vi på att nå nya vänner och vill önska våra kunder ett gott nytt år. Skulle någon vilja prata glass går det bra att ta kontakt med mig eller medgrundaren Joakim Graan via vår hemsida. Vi har gjort mycket, men vet att det finns minst lika mycket kvar att göra och våra kunder är vår absolut bästa resurs, avslutar Matias. 

Läs mer och kontakta Matias och Joakim här!  

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med 3 Vänner och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera