1515

Diadroms preliminära rörelseresultat uppgår till 1,4-1,5 Mkr

Diadrom, en leverantör av produkter och tjänster inom diagnostik av Autotech, gör bedömningen att rörelseresultatet för det tredje kvartalet 2021 kommer att uppgå till mellan 1,4 och 1,5 miljoner kronor, jämfört med nollresultat motsvarande period 2020.

Det framgår av ett pressmeddelande. 

”Det högre resultatet förklaras av en fortsatt stark efterfrågan, vilket lett till en gynnsam kombination av högre beläggning och lönsammare projekt än förväntat under kvartalet”, skriver bolaget. 

Diadrom påpekar samtidigt att detta ska jämföras med läget för motsvarande period 2020, då bolaget var drabbat av stora konsultneddragningar hos kund på grund av den pågående covid-19-pandemin som resulterat i en global avmattning inom fordonsindustrin.

Alla siffror är preliminära och kommer att fastställas i Diadroms delårsrapport för perioden juli–september 2021, som publiceras den 29 oktober 2021. 


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?